برترین‌ها: اگر با این اختلال آشنا نیستید عجیب نیست، چون بسیاری از افراد حتی اسم صرع را نیز نشنیده‌اند، اما از هر ۲۶ نفر، یک نفر به صرع مبتلا می‌شود.

صرع چیست؟

صرع، یک اختلال مغزی یا نورولوژیکی است که سبب می‌شود فرد دچار تشنج‌های مکرر شود. صرع باعث می‌شود سلول‌های عصبی مغز شروع به ارسال پیام‌های اشتباه کنند. این اتفاق می‌تواند به دلیل عدم تعادلی در مواد شیمیایی مغز به نام پیام رسان‌های عصبی ایجاد شود که نهایتا این مشکلات سیگنال دهی منجر به تشنج خواهند شد.

تغییرات مغز می‌توانند ناشی از یک آسیب در سر، عفونت مغزی، سکته‌ی مغزی و یا بیماری عروق خونی باشند. صرع می‌تواند ژنتیکی هم باشد؛ اگر در خانواده سابقه‌ی بیماری صرع را داشته باشید، بیشتر مستعد این بیماری خواهید بود. تشنج‌های صرع در طیف خفیف تا شدید قرار می‌گیرند. طی یک تشنج، فرد ممکن است احساساتی عجیب را تجربه کند. ممکن است چند لحظه به فضا خیره شود و نسبت به اطرافش ناآگاه باشد. برخی از افراد طی تشنج، حتی هوشیاری خود را از دست می‌دهند یا دچار لرزش بدن می‌شوند.

هنگام حمله صرع چه کنیم؟

درمان صرع چیست؟

درمان قطعی برای بیماری صرع وجود ندارد، اما در 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

farsi عکس گل چت|ناز چت|چت روم شلوغ ساخت تیزر تبلیغاتی | ایران مایند دانلود جدیدترین فیلمها جهان در هزاره سوم کسب و کار اینترنتی و بازاریابی اینترنتی خريد از گناوه dana sonati youmovies